Deze webpagina geeft een paar eenvoudige tips mocht u tegen problemen aanlopen (bijvoorbeeld met het inloggen).

  • De website van Blik op de Weg 2.0 is te vinden op https://www.blikopdeweg.net (het gebruik van Google wordt afgeraden omdat de term ‘blik op de weg’ ook een TV programma is geweest en u mogelijk op de verkeerde website uitkomt).
  • Het cursusmateriaal (op de pagina Cursusmateriaal) is pas te zien als er is ingelogd. Hiervoor heeft u een wachtwoord ontvangen op uw email adres; gebruik bij het inloggen uw email adres als ‘gebruikersnaam’. U kunt inloggen door op de ‘Home’ pagina op de knop ‘Cursus Login’ te klikken. Inloggen kan ook met deze pagina ( https://www.blikopdeweg.net/wp-login.php).
  • Als u uw wachtwoord niet meer weet dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. De handleiding is hier te vinden ( https://www.blikopdeweg.net/wachtwoord-aanmaken/). Gebruik uw email adres als ‘gebruikersnaam’. Volg de drie stappen nauwkeurig en u kunt met uw nieuwe (zelfbedachte wachtwoord) weer inloggen!
  • Mocht u er toch zelf niet uitkomen overleg dan eerst met iemand die u mogelijk verder kan helpen voordat u ons vraagt of belt voor assistentie.