Deze webpagina geeft een paar eenvoudige tips mocht je tegen problemen aanlopen (bijvoorbeeld met het inloggen).

  • De website van Blik op de Weg 3.0 is te vinden op https://www.blikopdeweg.net (het gebruik van Google wordt afgeraden omdat de term ‘blik op de weg’ ook een TV programma is geweest en je mogelijk op de verkeerde website uitkomt).
  • Het cursusmateriaal (op de pagina Cursusmateriaal) is pas te zien als er is ingelogd. Hiervoor heb je een wachtwoord ontvangen op je e-mailadres; gebruik bij het inloggen je e-mailadres als ‘gebruikersnaam’. Je kunt inloggen door op de ‘Home’ pagina op de knop ‘Cursus Login’ te klikken. Inloggen kan ook met deze pagina (https://www.blikopdeweg.net/wp-login.php).
  • Indien je je wachtwoord niet meer weet dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. De handleiding is hier te vinden (https://www.blikopdeweg.net/wachtwoord-aanmaken/). Gebruik je e-mailadres als ‘gebruikersnaam’. Volg de drie stappen nauwkeurig en je kunt met je nieuwe (zelfbedachte wachtwoord) weer inloggen!
  • Mocht je er toch zelf niet uitkomen overleg dan eerst met iemand die je mogelijk verder kan helpen voordat je ons vraagt of belt voor assistentie.